14 Eylül Anaokulu
HAMZABEY MAH. ÖĞRETMEN SÜHEYLA DOBRUCA SK. 14 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ 14 EYLÜL BLOK NO 1A MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

VİZYON

Eğitim sistemi içinde 14 Eylül Anaokulu olarak, öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş ; teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran,düşünen,tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.

MİSYON

Biz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara, değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluyuz.

eTwinning Ulusal ve Avrupa kalite etiketi

İkili Öğretim